Voorstel Vrijdag Ingrid v.d. Ven- Reijs

  • 1 maart 2024
  • Interview
  • Academie
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

Nu is het tijd om mij te gaan voorstellen:

Ik ben Ingrid van de Ven-Reijs en woon samen met mijn man Maarten en onze dochter en zoon in het kleine dorpje Haren, net onder Oss.

Naast het werk op ons melkveebedrijf werk ik ook 20 uur in de week in Bernhoven op de poli Urologie.

In mijn vrije tijd probeer ik tijd vrij te maken voor hobby’s zoals lezen en schilderen. Maar zoals waarschijnlijk bijna iedereen kom ik daarvoor vaak tijd te kort.

Intussen zit ik al heel wat jaartjes in “de zorg”.

In 1987 begonnen met de A opleiding in ‘s-Hertogenbosch, toen nog het Groot Zieken Gasthuis.

Na mijn diplomering heb ik daar nog enkele jaren met veel plezier gewerkt maar uiteindelijk in 1995 de overstap gemaakt van de afdeling Urologie naar de afdeling Chirurgie/Urologie van  het dichterbij gelegen Sint Anna Ziekenhuis in Oss.

Uiteindelijk ben ik ongeveer 20 jaar geleden op de poli Urologie gaan werken. Hier werk ik nog steeds met heel plezier en waar ik ook nog steeds kansen krijg om mezelf te ontwikkelen.

Intussen is het Sint Anna ziekenhuis gefuseerd met het Sint Joseph Ziekenhuis te Veghel en is er een nieuw ziekenhuis gebouwd in Uden. Dit kreeg de naam Bernhoven. Dus tegenwoordig gaat de reis naar Uden.

In 2019 heb ik de UCS opleiding gedaan en sinds die tijd werk ik als Urologie, Continentie en Regieverpleegkundige.

Een tijdje geleden kreeg ik van mijn UCS maatje Olga een telefoontje, behalve een gezellig gesprek werd me ook de vraag gesteld of ik interesse had om het bestuur van de CV&V te gaan versterken.

Na hierover even nagedacht te hebben, het besluit genomen om dit te gaan doen. Wat ik toch wel spannend vond en nog steeds wel vind.

Ondanks de gezonde spanning heb ik er ook veel zin in en verwacht ook veel te leren.

Maar ik kijk vooral uit naar een prettige samenwerking met mooie initiatieven waarin ik hopelijk een steentje kan bijdragen om ons mooie vak nog mooier te maken.

 

 

 

 

Ingrid

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)