URinControl

  • 10 maart 2023
  • Nieuwsbericht
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

Mijn collega Anne Loohuis heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een app voor vrouwen met urine-incontintie: URinControl https://urincontrol.online/De app is onderzocht op effectiviteit en inmiddels vindbaar via Thuisarts.nl.

In een nieuw project willen we kijken hoe we de app voor een grotere groep vrouwen vindbaar kunnen maken, waarbij we focussen op de verspreiding via zorgverleners. In dat kader voeren we een knelpuntenanalyse uit onder verschillende groepen zorgverleners zoals bijvoorbeeld verloskundigen en bekkenfysiotherapeuten. Ook continentieverpleegkundigen willen we hierbij betrekken.

 

Voor de analyse hebben we een korte vragenlijst gemaakt waarin we zorgverleners vragen naar welke knelpunten zij zien bij de verdere introductie van de app.  Mijn vraag is of het mogelijk zou zijn deze vragenlijst uit te zetten onder continentieverpleegkundigen via de V&VN of dat er andere manieren zijn om deze groep zorgverleners hiervoor te benaderen.

De vragenlijst is via deze link te benaderen klik hier 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)