Geslaagden UCS Opleiding 2022

  • 20 september 2022
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

Er zijn weer 5 gediplomeerde UCS-verpleegkundigen bij in Nederland!

en trots dat ik op hen ben….

 

Trots omdat zij de eerste lichting zijn die de opleiding tot UCS-verpleegkundige hebben gevolgd op NLQF6 niveau!

Trots omdat 6 meiden dit weer hebben volbracht in amper een jaar tijd!

Trots omdat zij allen de opleiding van gedegen feedback hebben voorzien, waardoor de opleiding verbeterd is voor het komende cursusjaar!

Trots omdat ze er stonden met zijn allen, samen hebben ze het voor mekaar gekregen!

En ik, ik mocht bij de diplomering zijn. Waar ik in september 2018 dezelfde HAN in liep om te beginnen aan mijn eigen UCS-opleiding, liep ik nu het gebouw binnen als werkbegeleidster van één van de geslaagde en als aankomend voorzitter van de CV&V. In die laatste hoedanigheid overhandig ik namens het CV&V-bestuur een zonnebloem ter felicitatie.

En via dit bericht feliciteer ik hen nogmaals, want wat hebben Birgit van Westrienen, Jenine Haandrikman, Linda Oude Weernink, Melissa van Apeldoorn, Manon Dekker en Evelien Martens een geweldige prestatie geleverd. En nu hoor ik je denken; "Olga is niet goed in tellen. In de kop staan 5 meiden en dan weer 6 en nu weer 6 namen. Dat klopt niet". Je hebt gelijk, maar toch ook weer niet. Jenine heeft namelijk een klein beetje vertraging opgelopen, maar we zijn er allemaal van overtuigd dat zij het binnenkort ook heeft gehaald. Een beetje vertraging is ook niet heel vreemd als je midden in het cursusjaar bevalt van de eerste UCS-baby! Jenine, succes met het laatste stukje.

Meiden geniet van het binnenhalen van dit papiertje en heel veel plezier in jullie werk. We zien elkaar hopelijk op een van de symposia die jaarlijks worden georganiseerd door de verschillende afdelingen van de V&VN. Ik ben dan benieuwd naar jullie verhalen.

Groetjes Olga Ostendorf

namens het bestuur van CV&V

UCS Geslaagden 2022
Foto UCS 2022

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)