Expertisegebied Continentieverpleegkundige Herzien!

  • 19 mei 2022
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

Beste leden, 

 

We zijn op zoek naar leden die het leuk vinden om te helpen bij het herzien van ons Expertisegebied Continentieverpleegkundige uit 2017.

Lijkt het je leuk om digitaal via MS Teams aan te sluiten en je input te geven over dit document dan nodigen we je van harte uit. 

We hebben twee momenten waarop je kunt deelnemen.

· Donderdag 19 mei van 19.00 – 20.30 uur

· Dinsdag 24 mei van 16.00 – 17.30 uur

 

Je kunt je opgeven via het volgende e-mailadres: g.zwaan@venvn.nl onder vermelding van de datum van jouw voorkeur. Iedereen ontvangt van tevoren het vergaderverzoek via MS Teams. Wees er snel bij want bij elke bijeenkomst kunnen maximaal 25 personen aanwezig zijn.

 

Indien je niet aanwezig kunt zijn bij de digitale bijeenkomsten, maar je zou wel een bijdrage willen leveren aan het herzien van het expertisegebied, dan is dit mogelijk door je aan te melden voor een leesronde via de mail.

We kijken er naar uit om met jullie dit project op te starten.

 

Met vriendelijke groeten,

Het CV&V bestuur.

 

CV&V

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)