Bekkenbodembal 24 juni in Den Haag

  • 16 mei 2023
  • Nieuwsbericht
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

BEKKENBODEMBAL OP ZATERDAGAVOND 24 JUNI IN DEN HAAG

 

Patiëntenorganisatie Bekkenbodem4All wil allereerst dank uitspreken aan alle continentieverpleegkundigen! Regelmatig horen we hoe goed patiënten door jullie worden geholpen. Daarom willen jullie graag uitnodigen voor het feestelijke ‘Bekkenbodembal’ op zaterdagavond 24 juni in het World Forum Theater in Den Haag.

 

In juni zal het internationale congres van  IUGA in Den Haag plaatsvinden. Het is een goed gebruik om dan ook een informatiebijeenkomst voor (toekomstige) patiënten te houden. Samen met IUGA willen we dit extra feestelijk en laagdrempelig aanpakken met een ‘Bekkenbodembal'.  

 

In de voorstelling ‘Er komt een vrouw bij de gynaecoloog’ vertellen artsen en patiënten over verzakkingen, incontinentie en seksuele klachten. Dit alles zal gecombineerd worden met zang, cabaret en dans-optredens, deels verzorgd door de artsen zelf. Vanzelfsprekend is er veel interactie met het publiek. Na afloop is er een Bekkenbodem-borrel, waarbij bezoekers 1-op-1 vragen kunnen stellen aan artsen.

 

Je bent van harte welkom op dit Bekkenbodembal! En ook hopen we dat je patiënten of andere belangstellenden hierop wilt attenderen.

Inschrijven via www.bekkenbodembal.nl en deelname is gratis met de kortingscode FREE4YOU.

 

Bekkenbodembal

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)