Digitale Nieuwsbrief CV&V

Welkom op de nieuwsbriefpagina van de CV&V.

Voor vragen en of opmerkingen omtrent deze nieuwsbrief kunt u contact opnemen met ons secretariaat.
secretaris.continentie@venvn.nl

 

Communicatieadviseur

Jaarplan CV&V 2021

Beste leden,

Hierbij het jaarplan 2021.

Met vriendelijke groet het bestuur.

Lees meer
Nieuwsbrief Digitaal

Nieuwsbrief CV&V december 2020

 

Beste leden,

Ook aan 2020 komt een eind! Een jaar wat een flink hoofdstuk in de geschiedenisboeken van de toekomst gaat worden. Het bestuur van CV&V hoopt dat jullie de moed en veerkracht houden om ons prachtige vak uit te blijven oefenen.

Mirjam van Schijndel en Miranda Nijenhuis stoppen helaas als algemeen bestuurslid. We hopen in 2021 op passende wijze afscheid van hen te nemen.

Wij zijn dus op zoek naar jou: Enthousiaste continentie verpleegkundige om deel te nemen in ons bestuur die actief op social media ons mooie vak uit wil dragen en in de communicatie met onze leden. In verband met de achtergronden van de huidige bestuursleden zoeken we iemand die bijvoorbeeld in de huisartsenpraktijk of verpleeg-verzorgingshuis werkzaam is. Ook vanuit de eerste of tweede lijn ben je van harte welkom.

Wil je meer weten over wat het inhoudt of zie je de kans schoon om mee te denken over continentiezorg in Nederland: Meld je aan via voorzitter.continentie@venvn.nl

Als je lid bent van de afdeling CV&V ben je ook automatisch lid van de EAUN. Zij bieden regelmatig webinars aan om je kennis bij te houden. Via de link op de website kun je deze bekijken en je vindt ze ook regelmatig in je mailbox. Ook onze sponsoren bieden regelmatig webinars of andere online meetings aan. Helaas zijn de fysieke bijeenkomsten nog steeds grotendeels niet mogelijk.

Wil je toch heel graag  weer aan de studie dan bieden we als bestuur CV&V in 2021 aan om:

Voor 1 persoon de helft van de UCS opleiding en voor 1 persoon de helft van de continentie opleiding aan de Antonius academie te betalen.

Stuur daarvoor je motivatiebrief naar secretaris.continentie@venvn.nl

 

Namens het bestuur: Fijne feestdagen en een gezond 2021 !

Diana van Dijk

Voorzitter

 

 

CV&V Agenda:

 

Meer weten over opleidingen en scholingen?

 

 

 

Nieuws

Nieuwsbrief CV&V oktober 2020

 

Beste leden,

In september is het CV&V bestuur fysiek bij elkaar gekomen. Met inachtneming van de 1.5 meter regel hebben we een aantal belangrijke punten kunnen bespreken.

Als eerste heeft Nellie Kolk een duidelijke presentatie gegeven over de nieuwe organisatie structuur die ontwikkeld wordt door de V&VN. Het is best een ingewikkelde materie. Als afdeling willen we weten wat de eventuele consequenties zouden zijn als er verschillende beslissingen  worden genomen. We hebben onze zorgen kunnen delen en de mogelijkheden en kansen die het nieuwe model kunnen opleveren bespreekbaar gemaakt. V&VN gaat in het vervolgtraject alle leden (ook degenen die geen lid zijn van een afdeling of platform)benaderen voor feedback.

Verder stond het jaarverslag en jaarplan op de agenda. Helaas kon in 2020 de fysieke ledenvergadering niet doorgaan maar hieronder volgt ter info een link naar beiden documenten:

Jaarverslag lezen:

Jaarplan lezen:

 

Er is een e-learning in de maak die ondersteuning gaat bieden om het PES+ formulier in te kunnen vullen voor het voorschrijven van continentiehulpmiddelen. Zodra hier meer nieuws over is horen jullie dit!

We proberen de bestuursactiviteiten zoveel mogelijk weer op te pakken voor zover de maatregelen het toelaten. Dus hebben jullie vragen, opmerkingen, dilemma’s of wat dan ook, laat het ons weten via secretaris.continentie@venvn.nl

Met vriendelijke groet,

 

Namens het CV&V bestuur

Diana van Dijk, voorzitter

 

Gezocht:

Het bestuur is opzoek naar leden die plaats willen nemen in de symposium commissie. Tevens zoeken we iemand die de huidige websitebeheerder wil ondersteunen bij het maken en bijhouden van onze website. Mocht u interesse hebben of informatie willen dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat. secretaris.continentie@venvn.nl

 

De week van de continentie:

Helaas heeft de week van de continentie dit jaar niet kunnen plaats vinden. De volgende continentie week zal dus pas in 2021 plaats vinden.

 

Agenda:

Lees meer: