Verhalen delen

  • 7 september 2018
  • Nieuwsbericht
  • Complementaire Zorg

Passie, trots en professionaliteit.

Ben jij die verzorgende of verpleegkundige die zijn of haar verhaal m.b.t. Complementaire Zorg wil delen?

Volgens de laatste poll waarin werd gevraagd of jij verschil wilt maken in de zorg reageerde 57 personen met: " Ja, ik wil verschil maken".4 personen wisten nog niet hoe. Dit biedt kansen om elkaar te inspireren.


Tijdens de AlV willen wij jouw verhaal horen. Wij zoeken 3 leden uit de diverse werkvelden (ziekenhuis, ouderenzorg, thuiszorg) om hun verhaal te doen. Je krijgt dan 5 minuten om ons allen te inspireren en jouw professionaliteit ten aanzien van de Complementaire Zorg met trots en passie te delen.

Stuur je verhaal en/of filmpje op naar webbeheer.complementair@venvn.nl
o.v.v. je naam, in welk veld je werkzaam bent en je telefoonnummer waarop wij jou mogen benaderen.

Als je het moeilijk vindt om een verhaal te schrijven mag je ook steekwoorden gebruiken. Wees creatief.

Graag zien wij je verhaal of filmpje tegemoet. Het bestuur van de afdeling neemt contact op met 3 inspirerende leden tijdens de ALV hun verhaal willen delen.
Veder zullen wij contact met je opnemen met de vraag om jouw verhaal te mogen delen op onze website of op het besloten gedeelte van de afdeling op Mijn V&VN. Laat het ons allen weten hoe jij je ervaring en toekomst wilt delen t.a.v. de Complementaire Zorg.


 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)