Nieuws vanuit richtlijnen 2

  • 10 mei 2022
  • Nieuwsbericht
  • Richtlijnen en protocollen
  • Complementaire Zorg

Richtlijn Pijn bij mensen met een verstandelijke beperking

Graag willen wij melden dat recent de landelijke multidisciplinaire werkgroep Pijn bij mensen met een verstandelijke beperking is gestart.  

Op dit moment zijn daarbij betrokken Veronica Fledderman (werkzaam in VG en opgeleid als pijnconsulent) en Marion Giesberts (coordinator opleidingen Pijn en Complementair zorg HAN). 
De groep gaat in eerste instantie aan de slag binnen de thema’s Diagnostiek, Pijnmanagement, Organisatie en Onderwijs. Bij het onderdeel Pijnmanagement is vanzelfsprekend complementaire zorg / integrative care opgenomen.  
  
Voor vragen over pijn en complementaire zorg in relatie tot de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking kan contact worden opgenomen met: Veronica Fledderman: v.fledderman@ontwikkelbureau.nl 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)