Nieuwe kansen door samenwerking.

  • 18 februari 2016
  • Nieuwsbericht
  • Complementaire Zorg

Vorig jaar stonden we er reeds uitgebreid bij stil: er gebeurt veel op het gebied van complementaire zorg, wereldwijd en in Nederland.

Het bestuur van de afdeling Complementaire Zorg wil haar leden en geïnteresseerden graag op de hoogte
houden van deze ontwikkelingen. Om dit zo accuraat mogelijk te kunnen doen, hebben we samenwerking gezocht met het Van Praag Instituut (VPI).

Het Van Praag Instituut en de afdeling Complementaire Zorg streven beide het zelfde doel na : een gezondheidszorg waarin reguliere zorg en complementaire interventies met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Wij zijn dan ook verheugd om Martine Busch, directeur van het VPI,; te mogen verwelkomen als adviseur bij ons bestuur.

Martine is lid van de ZonMW ”Begeleidingscommissie Consortium Complementaire Zorg en bestuurslid bij
het NIKIM (Nationaal Informatie en Kenniscentrum Integrative Medicinne) en kan met recht een spin in het complementaire web genoemd worden en een bron van de meest actuele informatie op dit gebied.  Deze informatie deelt ze op diverse sociale media maar ook in een vier maal per jaar te verschijnen nieuwsbrief . Onder de titel “Heel Gezond” wil deze nieuwsbrief alle actuele ontwikkelingen in de complementaire zorg zichtbaar maken. Vanaf april 2016 kan de nieuwsbrief verrijkt worden met specifiek '“afdelingsnieuws’
en zal dus in een samenwerking VPI/afdeling CZ  tot stand komen.

Van Praag Instituut blijft echter de afzender van “Heel Gezond”.
Dit betekent dat als je deze nieuwsbrief wilt ontvangen je een aanmelding doet bij het VPI.

Volg de volgende link voor aanmelding. http://www.vanpraaginstituut.nl/htm_nav.htm#htm_heelgezond.htm

 

Alvast een kijkje nemen in “Heel Gezond”?

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)