Kwaliteitsmarkt complementaire zorg HAN.

  • 20 juli 2023
  • Academie
  • Complementaire Zorg

Kwaliteitsmarkt complementaire zorg HAN.

Dit jaar studeren op 20 september a.s. weer een aantal verpleegkundigen en zorgconsulenten af aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Kom op 20 september naar de kwaliteitsmarkt complementaire zorg!

Knipsel Hanmarkt

Kwaliteitsmarkt complementaire zorg HAN

Dit jaar studeren op 20 september a.s. weer een aantal verpleegkundigen en zorgconsulenten af aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Deze zorgprofessionals hebben anderhalf jaar gewerkt om zich verder te bekwamen als ambassadeur van complementaire zorg. Behalve lessen en practica op gebied van onder andere ontspanning, massage, energetisch werken, aromazorg, aquazorg, muziek, kruidenleer en antroposofische verpleegkunde werden competenties getraind op het gebied van communicatie, positionering, verpleegkundig leiderschap, health counseling, didactiek en evidence based practice. 

Wil je weten wat deze mensen de zorgpraktijk kunnen bieden? Kom dan op 20 september naar de kwaliteitsmarkt complementaire zorg! Door middel van posters worden de verschillende kwaliteitsprojecten complementaire zorg gepresenteerd, en er is tijd en ruimte om kennis uit te wisselen en te netwerken. De projecten zijn gericht op verschillende doelgroepen en problemen, zoals bijvoorbeeld de ouderenzorg, de oncologische patiënt en patiënten met een spasme. 

Wil je jezelf verder ontwikkelen als ambassadeur van complementaire zorg? Wil je je team of instelling hierin mee kunnen nemen en op veilige en verantwoorde wijze complementaire zorg breed inzetten? Kijk dan of de opleiding Verpleegkundige of Zorgconsulent complementaire zorg iets voor jou is. Er zijn 16 lesdagen verdeeld over anderhalf jaar en we starten de opleiding op woensdag 28 februari 2024. 

https://www.han.nl/opleidingen/post-hbo/complementaire-zorg/

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)