ALV 2019 en wisseling bestuursleden

  • 13 oktober 2019
  • Complementaire Zorg
Foto Bestuurswissel

ALV 2019 en wisseling bestuursleden

Tijdens de ALV van 2019 in het prachtige Soestduinen was een klein doch zeer enthousiast aantal leden van de afdeling aanwezig. Na opening door de voorzitter blijkt dat er een wisseling gaat plaatsvinden binnen het bestuur.

Een oproep door de penningmeester die door 1 van de aanwezige leden wordt gehoord. Haar naam is Anneke Schielein die komend jaar ingewerkt zal worden door Annie Huisers die heeft aangegeven dit jaar er echt mee te stoppen.
De penningmeester geeft aan dat de afdeling er financieel gezond voor staat. De scholingen lopen goed. (inzage onder mijn V&VN, documenten, leden, ALV 2019)


Wilma Bijl zal de taak/functie op zich nemen als cursus coördinator. De afgelopen jaren heeft zij zich bezig gehouden met het opzetten van de jaaropleiding en is aan het zoeken naar voldoende docenten die onze scholingen kunnen bieden. Om belangenverstrengeling te voorkomen scheidt het bestuur de functie als cursus coördinator van een bestuursfunctie. De cursus coördinator zal een adviserende taak hebben en werkt nauw samen met het bestuur m.b.t. scholing in vraag en aanbod.

Er is afscheid genomen van Tejo Hylkema (voorzitter) en Marjolein Schagen (secretaris). Tejo heeft aangegeven om het team van adviseurs te willen versterken en de afdeling maakt graag gebruik van zijn expertise.
Het bestuur stelt 2 aspirant leden voor aan de leden van de afdeling. Noeska Schrijver en Rianne Schobbers beide verpleegkundigen. De vergadering stemt en gaat akkoord met toetreding van de aspirant leden tot het bestuur.
Tevens wordt er gestemd voor een nieuwe voorzitter en secretaris. Petra van Mill wordt gekozen tot nieuwe voorzitter en Cilia van der Kooij tot secretaris.

Ook is er het afscheid van Catherine Jansen adviseur van de afdeling, lees elders verder

Het middagprogramma bestond uit 2 delen. Een presentatie door Ria Blokhuis, lees elders verder
En interactief samenwerken over Complementaire Zorg naar Integrative Nursing, lees elders verder

In de laatste nieuwsbrief werd een puzzellink gedeeld, helaas bleek dat telkens bij opnieuw herladen je alle ingevulde antwoorden kwijt raakte. De uitkomst van de puzzel was Toekomst. Gelukkig heeft 1 lid wel meerdere pogingen gedaan en gaf ons hierover feedback. Zij heeft dan ook een presentje in ontvangst mogen nemen. Dank je wel Jolanda de Laat.

De nieuwe voorzitter sluit de vergadering, bedankt iedereen voor de mooie dag en roept de leden op om van zich te laten horen voor vragen en ideeën. 


 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)