Afscheid voorzitter Petra van Mil

  • 19 oktober 2021
  • Complementaire Zorg
Afscheid Petra Van Mil 2021 Voorzitter
Petra van Mil

Tijdens de ALV, 30 september jongleden, heeft Petra van Mil aangekondigd te stoppen als voorzitter van de afdeling Complementaire Zorg. Petra is sinds december 2013 al betrokken bij het bestuur. Destijds begonnen als aspirant secretaris waarna zij de functie als vice-voorzitter heeft gedragen om in 2019 de voorzittersrol op zich te nemen. 

Mensen die Petra kennen, herkennen vast de passie die zij heeft voor de complementaire zorg en dat zij die stevig wil neerzetten. Zowel als voorzitter en als docent van de afdeling, staat Petra ervoor dat verpleegkundigen en verzorgenden starten met een gedegen opleiding/ scholing zodat zij op een veilige manier complementaire interventies kunnen toepassen.  Hier komt ook naar voren dat zij een rustige indruk maakt, zeer veel kennis heeft en oog heeft voor iedereen die aanwezig is.  

Als voorzitter heeft zij ervoor gezorgd dat Complementaire Zorg bij diverse richtlijnen wordt betrokken en heeft zij als doel gezet “hoe kunnen we de leden meer betrekken bij de afdeling”. Het bestuur zal met deze uitdagingen verder aan de slag gaan. Daarnaast bezit Petra een groot netwerk waar het bestuur haar zeker nog hoopt over te consulteren.  Gelukkig blijft Petra zich inzetten als docent en mag het bestuur nog een laatste overdracht van haar ontvangen.  En wellicht dat weinigen dit weten….Petra is degene geweest die heeft gezorgd voor de prachtige foto waar de afdeling om bekend staat.

Het bestuur wil Petra heel hartelijk bedanken voor al haar gedane inzet en alvast voor haar toekomstige bijdragen. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)