Afscheid van Annie Huisers

  • 16 november 2018
  • Nieuwsbericht
  • Complementaire Zorg

 

Er werd afscheid genomen van Annie Huisers die al ruim 12 jaar het penningmeesterschap heeft gedragen voor de afdeling complementaire zorg. 


Annie vertelde dat zij begon met het penningmeesterschap toen de afdeling er financieel niet gezond uit zag. Zij gaf, destijds bij het bestuur aan, “wat niets kost is niets waard” aangezien men geen geld vroeg voor een workshop of lezing. Gelukkig is er in de jaren die volgden naar haar raad geluisterd. Dankzij haar kennis en raadgevingen staat de afdeling er gezond voor.


Annie heeft nooit de interesse gehad om zelf complementaire zorg uit te voeren, wel deze vorm van zorg altijd een warm hart toegedragen. Namens het bestuur ontving Annie een bon en mooie bos bloemen. 


Het penningmeesterschap is overgedragen naar Ineke Bloemendal.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)