Ervaring implementatiescholing "handvatten voor in de praktijk".

  • 29 maart 2024
  • Nieuwsbericht
  • Complementaire Zorg

De eerste lichting cursisten die de implementatie cursus hebben afgerond.

Implementatie 2024

Op 28 maart hebben de zes deelnemers die de 1e implementatiecursus hebben gevolgd een presentatie gegeven over hun leerproces en resultaten in de praktijk.
Deze cursus is in opdracht van de afdeling geschreven om zorgverleners handvatten te geven om complementaire zorg te kunnen implementeren.

Alle zes deelnemers waren enthousiast over de geboden lesstof en de vorm waarin deze is aangeboden, zowel online (3x) en 1x live in Utrecht.
De feedback van de studenten wordt gebruikt om de cursus aan te scherpen. 

De verschillende deelnemers zijn ook nu nog druk bezig binnen hun instellingen met het gevolg van de eerste stappen die zij hebben gezet n.a.v. de cursus. Ondermeer binnen het Rijnstate Ziekenhuis.

Feestje. Implementatiecursus en ICT cursus gevolgd. 2 voor de prijs van 1. Heel veel geleerd, vooral relativeren en volhouden in eigen tempo

Er komt zeker een vervolg voor deze groep om elkaar te ondersteunen.

Volgend jaar, maart 2025, staat de volgende cursus implementatie op de agenda.

Heb je interesse....... 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)