Healing Touch is een Complementaire Zorg interventie die valt onder de categorie “energetische interventies”. Energetische interventies gaan ervan uit dat de mens ook uit energie bestaat en dat de energiebalans bij ziekte en klachten verstoord is en hersteld kan worden.

Zelf-evaluatie en Professionele Ontwikkeling

In module 5 worden alle huiswerkopdrachten door de studenten onderling geëvalueerd en door de docenten beoordeeld. Het brengt het geleerde in kaart en je bent in staat om nog te leren onderdelen te identificeren, om verder te groeien in je professionele rol als Healing Touch behandelaar. De module duurt drie dagen waarin je op de cursuslocatie blijft.

Na het volgen van deze module behaal je het Certificate of Completion: Self-Evaluation and Professional Development.

De module duurt drie achtereen volgende dagen. Er is een mogelijkheid om op locatie te overnachten. Je ontvangt het certificaat: Zelf-evaluatie en Professionele Ontwikkeling als je portfolio voor module 5 compleet is. Je bent dan Healing Touch Practitioner (HTP). Met enkele aanvullingen op je portfolio voor module 5, kun je een certificering aanvragen, waarna je gediplomeerd Healing Touch Practitioner bent.

Hoe leer je?

Door theorie- en praktijklessen maar ook door het zelf ervaren en toepassen van de verschillende interventies. 

Doelgroep:

De cursus kan gevolgd worden door verpleegkundigen, verzorgenden en overige zorgprofessionals die Healing Touch module 1, 2, 3 en 4 hebben afgerond. 

Lesmateriaal:

Naast het boek “Inleiding in de Complementaire Zorg’ wordt ook nog gebruik gemaakt van het  Healing Touch cursusboek welke tijdens lesdag 1 van module 1 is uitgedeeld. (Als er een nieuwe uitgave komt zal deze zelf door de student moeten worden aangeschaft)

Docent:

De docent is opgeleid volgens het curriculum van Healing Beyond Borders.

Pascalé Boulé en Wilma Bijl i.o, verpleegkundige, Healing Touch Practitioner, gecertificeerd Healing Touch Instructeur

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie

  • Rijswijk (Zandbergseweg 7A, 4023 CC)


Tijd: Wisselt per locatie. Kijk naar de juiste tijdstip bij "Agenda"

Data: zie "Agenda"

Accreditatie: Als je alle 3 de dagen hebt bijgewoond krijg je 27 punten voor het kwaliteitsregister V&V. 

Prijs (inclusief 3 x een lunch en 2 x een diner): 

  • Leden V&VN Complementaire Zorg € 600,00
  • V&VN leden € 625,00
  • Niet-leden € 650,00

Herhaal je module 5 dan krijg je € 100,00 korting op het lesgeld.

Opgeven:

Klik hier om je aan te melden voor deze cursus.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd