Healing Touch is een Complementaire Zorg interventie die valt onder de categorie “energetische interventies”. Energetische interventies gaan ervan uit dat de mens ook uit energie bestaat en dat de energiebalans bij ziekte en klachten verstoord is en hersteld kan worden.

In deze module leer je een eigen Healing Touch praktijk op te zetten. Al het voorgaand geleerde wordt samengebracht op een dieper en verfijnder niveau. Deze module wordt gedoceerd door Wilma Bijl.

Je werkt in deze module met een vaste partner. Met het uitvoeren van meerdere Healing Touch sessies komt ook casemanagement aan de orde. Deze module bereidt jou voor om leerling-Healing Touch behandelaar te worden en om de praktijkperiode die volgt, vorm te geven.

De module duurt drie dagen waarin je op de cursuslocatie blijft. Na het volgen van deze module behaal je het Certificate of Completion: Case management and Professional Practice van Healing Beyond Borders. Indien je dit wenst, kun je hierna beginnen aan je praktijkperiode en doorstromen naar module 5.

Hoe leer je?

Door theorie- en praktijklessen maar ook door het zelf ervaren en toepassen van de verschillende interventies. Daarnaast lees je thuis de bijbehorende literatuur en oefen je de vaardigheden.

Doelgroep:

De cursus kan gevolgd worden door verpleegkundigen, verzorgenden en overige zorgprofessionals die Healing Touch module 1, 2 en 3 hebben afgerond. 

Lesmateriaal:

Naast het boek “Inleiding in de Complementaire Zorg’ wordt ook nog gebruik gemaakt van het  Healing Touch cursusboek welke tijdens lesdag 1 van module 1 is uitgedeeld. (Als er een nieuwe uitgave komt zal deze zelf door de student moeten worden aangeschaft)

Docent:

De docent is opgeleid volgens het curriculum van Healing Beyond Borders.

Wilma Bijl, verpleegkundige, Healing Touch Practitioner, gecertificeerd Healing Touch Instructeur

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie

  • Rijswijk (Zandbergseweg 7A, 4023 CC)


Tijd: Wisselt per locatie. Kijk naar de juiste tijdstip bij "Agenda"

Data: zie "Agenda"

Accreditatie: Als je alle 3 de dagen hebt bijgewoond krijg je 27 punten voor het kwaliteitsregister V&V. 

Prijs (inclusief 3 x een lunch en 2 x een diner): 

  • Leden V&VN Complementaire Zorg € 600,00
  • V&VN leden € 625,00
  • Niet-leden € 650,00

Herhaal je module 4 dan krijg je € 100,00 korting op het lesgeld.

Opgeven:

Klik hier om je aan te melden voor deze cursus.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd