Healing Touch is een Complementaire Zorg interventie die valt onder de categorie “energetische interventies”. Energetische interventies gaan ervan uit dat de mens ook uit energie bestaat en dat de energiebalans bij ziekte en klachten verstoord is en hersteld kan worden.

In deze module groei je als healer verder door middel van meditatietechnieken en het ontwikkelen van hogere zintuiglijke gevoeligheid. Je leert enkele technieken bij en je leert de reeds aangeleerde technieken op een hoger vibratieniveau aan te bieden aan je cliënt.

Er is aandacht voor de opeenvolgende stappen in het Healing Touch interventie proces. Je leert verschillende interventies op een hogere zintuigelijke niveau toe te passen om het humane energie systeem in balans te brengen en gericht energie te sturen. Deze interventies kunnen het zelfhelend vermogen stimuleren en het comfort verbeteren van je patiënt/cliënt. Alle vaardigheden worden een aantal keren geoefend zodat je er echt wat mee kan in de praktijk. Daarnaast oefen je de vaardigheden ook thuis. In de periode tussen de cursusdagen ga je direct aan de slag met het geleerde waardoor je gerichte vragen kan stellen en optimaal gebruik kan maken van de deskundigheid van de docent en de ervaringen van medecursisten. 

Hoe leer je?

Door theorie- en praktijklessen maar ook door het zelf ervaren en toepassen van de verschillende interventies. Daarnaast lees je thuis de bijbehorende literatuur en oefen je de vaardigheden. In diverse situaties. Hiervoor werk je met een reflectief portfolio.

Doelgroep:

De cursus kan gevolgd worden door verpleegkundigen, verzorgenden en overige zorgprofessionals die Healing Touch module 1 en 2  hebben afgerond. 

Lesmateriaal:

Naast het boek “Inleiding in de Complementaire Zorg’ wordt ook nog gebruik gemaakt van het  Healing Touch cursusboek welke tijdens lesdag 1 van module 1 is uitgedeeld. (Als er een nieuwe uitgave komt zal deze zelf door de student moeten worden aangeschaft)

Docent:

De docent is opgeleid volgens het curriculum van Healing Beyond Borders.

  • Wilma Bijl, verpleegkundige, Healing Touch Practitioner, gecertificeerd Healing Touch Instructeur

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie

  • Rijswijk (Zandbergseweg 7A, 4023 CC)
  • Siddeburen (Wendakker 23, 9628 BX)
  • Westervoort


Tijd: Wisselt per locatie. Kijk naar de juiste tijdstip bij "Agenda"

Data: zie "Agenda"

Accreditatie: Als je alle 2 de dagen hebt bijgewoond krijg je 17 punten voor het kwaliteitsregister V&V / Deskundigheidsdomein

Prijs: 

  • Leden V&VN Complementaire Zorg € 299,00
  • V&VN leden € 325,00
  • Niet-leden € 350,00

Herhaal je module 3 dan krijg je € 100,00 korting op het lesgeld.

Opgeven:

Klik hier om je aan te melden voor deze cursus.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd