Experienced based Healing Touch behandeling bij Post-COVID

Kunnen we met de inzet van Healing Touch bijdragen aan het herstel van patiënten die besmet zijn met het Covid 19 virus? Welke HT interventies zijn effectief, voor welke klachten? Vele Healing Touch studenten en praktijkvoerders over de hele wereld stelden zich die vraag. Tijdens een inleiding op de in september (2022) gehouden HBB conference presenteerden Lisa Amselme en Joel Anderson , auteurs van het Healing Touch cursus boek, een op eigen ervaring gebaseerd antwoord. Beiden hebben de besmetting met het virus doorgemaakt, beiden hebben tijdens de acute infectie periode en in de herstelfase regelmatig Healing Touch behandelingen gekregen. Ze hebben hun ervaringen met de verschillende interventies bij de diverse klachten gedocumenteerd en na hun herstel vanuit die ervaring meerdere patiënten kunnen ondersteunen tijdens het ziekteproces.

Hun op ervaring gebaseerde voorstel voor de inzet van HT interventies bij de verschillende klachten is kennis verrijkend en opent de deur voor effectieve ondersteuning van Covid 19 geïnfecteerde patiënten.

Daar het virus een uitdaging blijft voor onze gezondheid en de gezondheidszorg hebben we besloten om de “ervaringskennis” van deze experts te delen tijdens een bijscholingsdag.

Hoe leer je?

Door verpleegkundig te redeneren leer je kijken welke interventies het meest effectief zijn. En deze interventies ga je in de praktijk oefenen. 


Doelgroep:

De cursus kan gevolgd worden door verpleegkundigen, verzorgenden en overige zorgprofessionals die werken met energie als complementaire zorg willen toepassen in de dagelijkse zorgverlening wie minimaal module 1 en 2 van Healing Touch hebben gevolgd.

Lesmateriaal:

er is geen extra lesmateriaal nodig. 

Docenten:

De docenten zijn opgeleid volgens het curriculum van Healing Beyond Borders

  • Nancy Strybol, verpleegkundige, Healing Touch Practitioner, gecertificeerd Healing Touch Instructeur
  • Wilma Bijl, verpleegkundige, Healing Touch Practitioner, gecertificeerd Healing Touch Instructeur

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd