Massagecursus 1

  • 13 januari 2021
  • Evenement
  • Complementaire Zorg

2-daagse massagecursus - 1

Begintijd
9.30
Eindtijd
16.30

dag 1: 13 januari 2021

dag 2: 20 januari 2021


Omschrijving

​In deze cursus leert u een drietal massage technieken (nek / schouder, Lemniscaat op de voeten en masseren met een massagedoek). Juist door deze vaardigheden zelf te ervaren en daarmee te oefenen, zult u de meerwaarde van complementaire zorg kunnen ontdekken.

V&VN Complementaire Zorg hecht groot belang aan het opdoen van praktische vaardigheid en het reflecteren daarop. Door middel van deze handleiding kun u theorie opzoeken en nalezen, en verslag doen van wat u hebt geleerd. Daarnaast wordt van u verwacht dat u verschillende reflectie verslagen indient. Deze verslagen worden nagekeken en beoordeeld door de docent.

Wanneer  u voldoende geoefend heeft met de praktijkvaardigheden, behaalt u een certificaat aan het einde van de cursus. Als u niet alle benodigde verslagen hebt gemaakt, krijgt u een bewijs van deelname.


Locatie
​Volatile

Industrieweg 3

8131 VZ Wijhe​​​​​


Kosten
Niet leden €200,-, V&VN leden €185,- V&VN afdelingsleden € 170,-


Accreditatiepunten
wordt nog aangevraagd
Meer informatie
 
Doelgroep
verzorgenden en verpleegkundigen
 

Opgeven kan via cursuswerk.complementairezorg@venvn.nl  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.