Massagecursus 1

  • 13 januari 2021
  • Evenement
  • Complementaire Zorg

2-daagse massagecursus - 1

ivm corona is deze cursus tijdelijk niet ingepland. Wil je deze volgen stuur dan een mail en je krijgt, zodra de datums bekend zijn, een mail dat de cursus van start gaat

Begintijd
9.30
Eindtijd
16.30

dag 1

dag 2


Omschrijving

​In deze cursus leert u een drietal massage technieken (nek / schouder, Lemniscaat op de voeten en masseren met een massagedoek). Juist door deze vaardigheden zelf te ervaren en daarmee te oefenen, zult u de meerwaarde van complementaire zorg kunnen ontdekken.

V&VN Complementaire Zorg hecht groot belang aan het opdoen van praktische vaardigheid en het reflecteren daarop. Door middel van deze handleiding kun u theorie opzoeken en nalezen, en verslag doen van wat u hebt geleerd. Daarnaast wordt van u verwacht dat u verschillende reflectie verslagen indient. Deze verslagen worden nagekeken en beoordeeld door de docent.

Wanneer  u voldoende geoefend heeft met de praktijkvaardigheden, behaalt u een certificaat aan het einde van de cursus. Als u niet alle benodigde verslagen hebt gemaakt, krijgt u een bewijs van deelname.


Locatie
​Volatile

Industrieweg 3

8131 VZ Wijhe​​​​​


Kosten
Niet leden €200,-, V&VN leden €185,- V&VN afdelingsleden € 170,-


Accreditatiepunten
wordt nog aangevraagd
Meer informatie
 
Doelgroep
verzorgenden en verpleegkundigen
 

Opgeven kan via cursuswerk.complementairezorg@venvn.nl  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!