Masterclass FTD herkenning en tips voor begeleiding

  • 26 februari 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Dementieverpleegkundigen
1614317879762 Dementie Masterclass

Op donderdag 18 maart organiseert de vakgroep dementieverpleegkundige een online Masterclass over Fronto Temporale Dementie (FTD). De Masterclass wordt georganiseerd samen met GERION en de functiegroep casemanagement dementie social work van de BPSW. GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg. Bij GERION kun je terecht voor de opleiding casemanagement dementie.

De Masterclass wordt gegeven door Michelle Koch-Visser zij is al 20 jaar Specialist Ouderengeneeskunde en kaderarts psychogeriatrie. Ze heeft vele jaren gewerkt in een verpleeghuis met een dagbehandeling en woonvoorziening voor jonge mensen met dementie en daarbij heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan met Dementie (FTD). Ook was ze actief lid van de landelijke FTD-expertgroep en heeft ze zich ingezet voor verspreiding van kennis over FTD.

Datum: donderdag 18 maart 2021
Tijd:     15.30 – 17.00 uur
Plaats:  Online Microsoft Teams
Kosten: € 75,00

Accreditatie is aangevraagd voor:
·       V&VN dementieverpleegkunde, wijkverpleegkundige en praktijkondersteuners.
·       BPSW registerplein casemanagement dementie social work

Aanmeldlink vind je hier.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)