Expertisegebied Casemanager Dementie 2024

  • 28 juni 2024

Beste casemanagers dementie en dementieverpleegkundigen,

 Om feedback en draagvlak te krijgen op het nieuwe expertiseprofiel casemanager dementie stond er op 19 juni aanstaande een ledenraadpleging in Utrecht gepland. Helaas hebben hier zich maar 3 mensen voor aangemeld, waardoor we de bijeenkomst hebben moeten annuleren.

Het expertiseprofiel is geschreven door 5 casemanagers dementie/dementieverpleegkundigen, maar vraagt natuurlijk om een groter draagvlak dan alleen deze 5 mensen.

We roepen jullie daarom op om 28 juni aanstaande online (alsnog) de ledenraadpleging over dit profiel bij te wonen.

In de bijlagen vinden jullie nogmaals het profiel en de achtergrondinformatie, en onderstaand vinden jullie de link naar de online ledenraadpleging.

Zet het in jullie agenda: vrijdag 28 juni, 09.00-10.30 uur, online ledenraadpleging expertiseprofiel casemanager dementie.

Het overleg is bij te wonen via deze link:

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)