Nieuwjaarsgroet 2022

  • 28 januari 2022
  • Nieuwsbericht
  • Arboverpleegkundigen
Arboverpleegkundigen10

Beste leden,

Namens het bestuur wensen wij jullie een heel mooi en gezond 2022 toe!

Wat hebben we weer een hectisch jaar achter de rug, niet alleen met Covid-19 en alle maatregelen daar omheen maar ook binnen het bestuur van onze afdeling.

In april 2021 is er een bestuurswissel geweest. Iedereen is super enthousiast aan de slag gegaan om de ins en outs van een bestuursfunctie onder de knie te krijgen.

Achter de schermen zijn we o.a. bezig geweest om meer inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van onze nieuwe collega’s van het UWV. We hebben een kennismaking gehad met de verzekeringsartsengroep.

Daarnaast is de opleiding van Breederode geaccrediteerd en was de bedoeling dat zij in november zouden starten met de kopstudie AVK. Helaas is dit verzet naar 22 februari 2022.

Het nieuwe expertisegebied is door jullie goedgekeurd en dat ligt nu bij V&VN om gepubliceerd te worden. Zodra deze gepubliceerd is krijgen jullie deze digitaal toegestuurd.

Voor het komend jaar gaan we als bestuur aan de slag met het meerjarenplan. Verdere profilering en professionalisering van onze beroepsgroep binnen het werkveld arbeid en gezondheid. Op de website staat een overzicht met opleiders die voor onze doelgroep opleiding en cursussen aanbiedt die geaccrediteerd zijn, met dank aan de commissie Communicatie, PR & Website!

Zodra het allemaal weer kan gaan we een netwerkbijeenkomst organiseren. 

Uiteraard staat het jubileum op de agenda voor 22 september 2022!

Graag doen wij een beroep op jullie om samen met elkaar er een mooi jaar te gaan maken!

Voor de accreditatie commissie binnen V&VN zoeken wij nog mensen die deel willen nemen aan deze commissie als beoordelaar kwaliteitsregister.

Voor het bestuur zoeken wij ook nog graag extra mensen, meld je aan om direct betrokken te zijn bij jouw toekomst als Arboverpleegkundige. Jirka van Helvoirt is helaas gestopt i.v.m. omstandigheden. Dank je wel voor jouw inspanningen Jirka. Ze blijft betrokken als lid van de jubileumcommissie!

 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur,

Anita, Erika, Toine, Trijntje en Marie-Jose.

Coming soon: Expertisegebied Arboverpleegkundige (klik hier voor versie 2014)

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!