Welkom centralisten MKA

De Vakgroep C-MKA richt zich op de beroepsinhoudelijke kant van het vak van verpleegkundig centralist en zoekt naar mogelijkheden om de kwaliteit van het beroep te optimaliseren. Daarnaast adviseert de Vakgroep C-MKA het bestuur van V&VN Ambulancezorg over de ontwikkelingen in het veld.

De ontwikkelingen in het meldkamerdomein zullen in grote mate bepalen hoe ons werk er in de toekomst uit zal zien. Grote veranderingen staan op stapel en vragen een betrokken beroepsgroep die zich profileert als betrouwbare en vakbekwame gesprekspartner. De vakgroep C-MKA is op dit moment druk bezig met het verwerven van deze positie, zodat er met ons gesproken wordt in plaats van over ons.

De vakgroep is dan ook op zoek naar enthousiaste meldkamercentralisten die ook graag vooraan staan bij de nieuwe ontwikkelingen. Door in de vakgroep te participeren lever je een directe en actieve bijdrage aan de kwaliteit en de inhoud van ons vak, voor nu en in de toekomst!

Wil je graag meer informatie of je aanmelden?
Neem dan contact op met: Sabine van het Bolscher, voorzitter van de vakgroep C-MKA via e-mail s.bolscher@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)