Bedankt namens V&VN

  • 5 maart 2021
  • Nieuwsbericht
  • Ambulancezorg

Dag allemaal,

Via deze weg wil ik jullie namens V&VN heel erg bedanken voor jullie input, feedback en energie bij het samenstellen van de afwegingskaders en/of handreiking. Het was waardevol dit gezamenlijk te kunnen ontwikkelen!

Vandaag zijn de eerste afwegingskaders gepubliceerd te weten verpleeghuis, wijkzorg en gehandicaptenzorg. Volgende week volgen het kader van het ziekenhuis en de GGZ.  Belangrijk dat ze er zijn, laten we hopen ze niet nodig te hebben!

https://www.venvn.nl/nieuws/voorbereiden-op-fase-3-code-zwart/

We hebben besloten om de belangrijkste vragen over fase 3 niet in een handreiking te zetten maar als Q&A op onze website te plaatsen. Zo kunnen we verwijzen naar alle goede informatie die er al is. En het geeft de mogelijkheid om vragen die leven toe kunnen voegen en bestaande vragen wanneer de situatie hierom vraagt te kunnen wijzigen. Mochten er vragen zijn waarvan jij denkt dat die zeker nog beantwoord moeten worden op de website hoor ik het graag! Uiteraard is andere input ook welkom.

Graag tot een volgende keer!

NB, een aantal van jullie heeft de uitnodiging voor een Teams sessie doorgezet naar een collega, helaas heb ik niet van iedereen het mailadres, dus bij deze ook dank aan jullie collega’s!

Met vriendelijke groet,

Maureen Elshof MSc
Adviseur Vereniging Professionele Zeggenschap - VAR

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!