Doe mee aan het onderzoek naar de impact van COVID-19

  • 15 maart 2022
  • Nieuwsbericht
  • Ambulancezorg

Beste ambulancezorgprofessional,

De COVID-19 pandemie heeft een grote impact op de gezondheid en het welbevinden van gezondheidszorgprofessionals. Studies laten zien dat angst, depressie, stress, post-traumatische stress (PTSS), werkgerelateerde vermoeidheid en slaapstoornissen veel voorkomen bij gezondheidszorgprofessionals. Echter, er is vrij weinig onderzoek gedaan naar mentale gezondheid van specifiek ambulancezorgprofessionals gedurende COVID-19.

Om inzicht te geven in de mentale gezondheid van ambulancezorgprofessionals in Nederland start het lectoraat Acute Intensieve Zorg in samenwerking met V&VN Ambulancezorg, de Nederlandse Vereniging voor Bachelor Medisch Hulpverleners en Ambulancezorg Nederland een onderzoek.

Ben je werkzaam in de ambulancezorg? Dan kun je meedoen door op de volgende link te klikken. 

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt meedoen tot en met 15 april 2022. Meer informatie vind je hier.

 

Scott Graham Oqmzwnd3thu Unsplash

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!