Aanbestedingen ambulancezorg van de baan

  • 25 juni 2019
  • Nieuwsbericht
  • Ambulancezorg

Breaking News: 

Ambulancezorg wordt definitief geen speelbal van binnen- en/of buitenlandse ondernemers!

De beroepsvereniging V&VN Ambulancezorg is trots op het voorgenomen besluit van minister Bruno Bruins van Medische Zorg en Sport om de Ambulancezorg wettelijk aan te merken als NIET-ECONOMISCHE DIENST van ALGEMEEN BELANG. De huidige aanbieders krijgen een aanwijzing voor onbepaalde tijd waardoor de huidige RAV's de ambulancezorg voor onbepaalde tijd kunnen blijven bieden. V&VN Ambulancezorg is blij dat haar participatie in diverse overleggen en onderzoeken uiteindelijk heeft geleid tot dit voorgenomen besluit.


Een en ander staat te lezen in de brief die de minister voor Medische Zorg en Sport op maandag 24 juni aan de Tweede Kamer heeft verzonden en in het bezit is van V&VN Ambulancezorg.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.