Lid worden van afdeling of platform

Vind je het belangrijk om bij te blijven in je eigen specialisme? Word dan aanvullend lid van een afdeling of platform waar voor jou het meest te halen valt. Bijvoorbeeld op het terrein van eerstelijnszorg, psychiatrie of openbare gezondheidszorg. En word je van meer dan één afdeling of platform lid, dan ontvang je op elk afdeling- of platformlidmaatschap 25% korting*. De afdeling- of platformcontributie betaal je bovenop de basiscontributie per jaar.
*De korting geldt alleen bij betaling van meer dan 1 afdelings- of platformcontributie.

Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een brief naar V&VN, Postbus 8212, 3503 RE Utrecht, of een e-mail naar info@venvn.nl, met als onderwerp: Opzeggen lidmaatschap. Vermeld in de brief of e-mail je relatienummer en de reden van opzegging. Opzeggingen voor het nieuwe contributiejaar moeten vóór 1 december van het lopende jaar ontvangen zijn door V&VN. Je lidmaatschap eindigt altijd per 1 januari. Meer informatie.

Algemene voorwaarden

Op het lidmaatschap V&VN en (één of meer) afdelingen of platforms zijn de Algemene Voorwaarden van V&VN (PDF) van toepassing. De afdelingen en platforms kunnen aanvullende voorwaarden hanteren.