Test je kennis: wat weet jij eigenlijk van...

Samenwerken

Per jaar komen er in de zorg elfduizend nieuwe verpleegkundigen en verzorgenden bij. Velen zijn jonger dan 35 jaar. Met verschillende generaties in een team goed samenwerken kan een uitdaging zijn. Hoe pak je dat aan?Test je kennis!

Eenzaamheid

In de praktijk word je als verpleegkundige of verzorgende vaak geconfronteerd met eenzaamheid. Eenzaamheid is een breed maatschappelijk probleem. Maar wat verstaan we er eigenlijk onder? En hoe ga je ermee om? Test je kennis!

Tuchtrecht

Als verpleegkundige of verpleegkundig specialist val je onder de Wet BIG. Een van de onderdelen van de Wet BIG is het tuchtrecht. Je hoopt er nooit mee te maken te krijgen, maar wat weet jij eigenlijk van het tuchtrecht? Test je kennis!


VIES!

Het verzorgen van wonden behoort tot de basiszorg. Je komt het dan ook in alle zorgsectoren tegen. Maar de ene wond is de andere niet. Wat weet jij over de verzorging van wonden? Test je kennis!

Beroepsprofielen

Het ministerie van VWS heeft het wetsvoorstel Wet BIG II gepubliceerd. Dit voorstel moet duidelijkheid bieden over de verpleegkundige beroepen. Wat weet jij hier nu van? Test je kennis!